. Babagan Kita - Xiamen Joint Tech Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Babagan Joint

Joint Tech diadegaké ing 2015. Minangka produsen teknologi dhuwur nasional, kita nawakake layanan ODM lan OEM kanggo EV Charger, Residential Energy Storage lan Smart Pole.

Produk kita wis diinstal ing luwih saka 35 negara kanthi sertifikat global ETL, Energy Star, FCC, CE, CB, UKCA, lan TR25 etc.

ETL

ETL

FCC

FCC

Lintang Energi

Lintang Energi

CE

CE

UKCA

UKCA

TR25

TR25

Joint saiki duwe luwih saka 200 karyawan, luwih saka 35% minangka insinyur sing nyakup hardware, piranti lunak, desain mekanik lan kemasan.Kita duwe luwih saka 80 paten, kalebu 5 paten penemuan saka Amerika Serikat.

KARYAWAN
%
ENGINEER
PATEN

Kontrol kualitas dianggep minangka prioritas utama Joint.We strictly tindakake ISO9001 lan TS16949 kanggo ngontrol desain, proses lan produksi.Minangka lab Satelit 1 EUROLAB lan TUV, Joint nduwe peralatan uji fungsi lengkap sing canggih.Uga, kita nduweni kualifikasi kanggo ISO14001, ISO45001, Sedex, lan EcoVadis (medali perak).

ETL-实验室_副本

Lab Satelit Intertek

ekovadis

Ecovadis

ISO 9001

ISO 9001

ISO 45001

ISO 45001

ISO 14001

ISO 14001

Joint Tech darmabakti kanggo R&D, manufaktur lan pemasaran cerdas ing industri energi anyar, kita kepengin nyedhiyakake produk ijo luwih akeh adhedhasar skenario aplikasi khusus kanggo para pelanggan global.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita