Kabar

  • Negara-negara AS Endi sing Nduwe Infrastruktur Pangisian Daya EV Paling Akeh Saben Mobil?

    Negara-negara AS Endi sing Nduwe Infrastruktur Pangisian Daya EV Paling Akeh Saben Mobil?

    Minangka Tesla lan merek liyane balapan kanggo kapitalisasi ing industri kendharaan nol-emisi sing muncul, panaliten anyar wis ngevaluasi negara sing paling apik kanggo pamilik kendaraan plugin.Lan sanajan ana sawetara jeneng ing dhaptar sing bisa uga ora kaget sampeyan, sawetara negara paling dhuwur kanggo mobil listrik bakal surpr ...
    Waca liyane
  • Mercedes-Benz Vans Siap Kanggo Elektrifikasi Lengkap

    Mercedes-Benz Vans Siap Kanggo Elektrifikasi Lengkap

    Mercedes-Benz Vans ngumumake percepatan transformasi listrik kanthi rencana masa depan kanggo situs manufaktur Eropa.Pabrikan Jerman duwe tujuan kanggo ngilangi bahan bakar fosil kanthi bertahap lan fokus ing model kabeh-listrik.Ing tengah dekade iki, kabeh van sing mentas dikenalake dening Mercedes-B...
    Waca liyane
  • California Nyaranake Nalika Ngisi EV Sampeyan Sajrone Akhir Pekan Dina Buruh

    California Nyaranake Nalika Ngisi EV Sampeyan Sajrone Akhir Pekan Dina Buruh

    Nalika sampeyan wis krungu, California bubar announced sing bakal nglarang Advertisement saka mobil gas anyar wiwit 2035. Saiki iku kudu njaluk kothak siap kanggo EV onslaught.Untunge, California duwe udakara 14 taun kanggo nyiapake kemungkinan kabeh penjualan mobil anyar dadi listrik ing taun 2035.
    Waca liyane
  • Pamrentah Inggris Ndhukung 1.000 Titik Pangisian Daya Anyar Ing Inggris

    Pamrentah Inggris Ndhukung 1.000 Titik Pangisian Daya Anyar Ing Inggris

    Luwih saka 1,000 titik pangisian kendaraan listrik disetel kanggo dipasang ing lokasi ing sekitar Inggris minangka bagean saka skema £ 450 yuta sing luwih akeh.Makarya karo industri lan sangang panguwasa umum, skema "pilot" sing didhukung Departemen Transportasi (DfT) dirancang kanggo ndhukung "penyerapan nol-emisi ...
    Waca liyane
  • China: Kemarau lan Gelombang Panas Nimbulake Layanan Ngisi Daya EV Terbatas

    China: Kemarau lan Gelombang Panas Nimbulake Layanan Ngisi Daya EV Terbatas

    Penyetor listrik sing kaganggu, sing ana gandhengane karo kekeringan lan gelombang panas ing China, kena pengaruh infrastruktur pangisian daya EV ing sawetara wilayah.Miturut Bloomberg, provinsi Sichuan ngalami kekeringan paling parah ing negara kasebut wiwit taun 1960-an, sing meksa nyuda pembangkit listrik tenaga air.Ing sisih liya, gelombang panas ...
    Waca liyane
  • Kabeh 50+ Rencana Penyebaran Infrastruktur EV Negara AS Siap Diluncurake

    Kabeh 50+ Rencana Penyebaran Infrastruktur EV Negara AS Siap Diluncurake

    Pamrentah federal lan negara bagian AS maju kanthi cepet kanggo miwiti ngirim dana kanggo jaringan pangisi daya EV nasional sing direncanakake.Program Formula Infrastruktur Kendaraan Listrik Nasional (NEVI), minangka bagean saka Undang-Undang Infrastruktur Bipartisan (BIL) mbutuhake saben negara bagian lan wilayah ...
    Waca liyane
  • Joint Tech Akreditasi dening Laboratorium "Program Satelit" EUROLAB

    Joint Tech Akreditasi dening Laboratorium "Program Satelit" EUROLAB

    Bubar, Xiamen Joint Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Joint Tech") entuk kualifikasi laboratorium "Program Satelit" sing ditanggepi dening Intertek Group (sabanjuré diarani "Intertek").Upacara penghargaan dianakake ing Joint Tech, Pak Wang Junshan, general mana...
    Waca liyane
  • UK Larangan Penjualan Moto Pembakaran Internal Anyar ing 2035

    Eropa ana ing titik kritis nalika transisi adoh saka bahan bakar fosil.Kanthi invasi Rusia ing Ukraina sing terus ngancam keamanan energi ing saindenging jagad, bisa uga ora ana wektu sing luwih apik kanggo nggunakake kendaraan listrik (EV).Faktor kasebut wis nyumbang kanggo tuwuhing industri EV, lan U ...
    Waca liyane
  • Australia pengin mimpin transisi menyang EVs

    Australia bisa enggal ngetutake Uni Eropa nglarang adol kendaraan mesin pembakaran internal.Pamrentah Australian Capital Territory (ACT), sing dadi panguwasa negara, ngumumake strategi anyar kanggo nglarang penjualan mobil ICE wiwit taun 2035. Rencana kasebut nggambarake sawetara inisiatif saka ACT ...
    Waca liyane
  • Solusi Ngisi Daya Ngarep Anyar Siemen Tegese Ora Nganyarke Panel Listrik

    Siemens wis kerja sama karo perusahaan sing diarani ConnectDER kanggo nawakake solusi pangisian daya EV omah sing hemat dhuwit sing ora mbutuhake wong nganyari layanan listrik utawa kothak omah.Yen kabeh iki bisa ditindakake kaya sing wis direncanakake, bisa dadi game-changer kanggo industri EV.Yen sampeyan wis ...
    Waca liyane
  • Inggris: Biaya Pangisian Daya EV mundhak 21% sajrone wolung wulan, isih luwih murah tinimbang ngisi bahan bakar fosil

    Rega rata-rata kanggo ngisi mobil listrik nggunakake titik pangisian daya cepet umum wis mundhak luwih saka kaping lima wiwit September, pratelan RAC.Organisasi otomotif wis miwiti inisiatif Charge Watch anyar kanggo nglacak rega ngisi daya ing Inggris lan menehi informasi marang konsumen babagan biaya t...
    Waca liyane
  • CEO Volvo Anyar Percaya EV Iku Masa Depan, Ora Ana Cara Liyane

    CEO anyar Volvo Jim Rowan, sing mantan CEO Dyson, bubar ngandika karo Managing Editor saka Automotive News Eropah, Douglas A. Bolduc.Wawancara "Ketemu Boss" nerangake manawa Rowan minangka advokat tenan kanggo mobil listrik.Nyatane, yen dheweke duwe cara, sabanjure ...
    Waca liyane
  • Ex-Tesla Staff Gabung Rivian, Lucid lan Tech Buta

    keputusan Tesla kanggo lay mati 10 persen saka Staff salaried katon duwe sawetara jalaran unintended minangka akeh mantan karyawan Tesla wis gabung saingan kaya Rivian Automotive lan Lucid Motors,.Perusahaan teknologi terkemuka, kalebu Apple, Amazon lan Google, uga entuk manfaat saka ...
    Waca liyane
  • Luwih saka 50% Pembalap Inggris Nyathet Biaya "Bahan Bakar" Sedheng Minangka Mupangat EV

    Luwih saka setengah pembalap Inggris ujar manawa biaya bahan bakar sing suda saka kendaraan listrik (EV) bakal nggodha supaya bisa ngalih saka tenaga bensin utawa solar.Iku miturut survey anyar luwih saka 13.000 motor saka AA, sing uga nemokake akeh pembalap sing didorong dening kepinginan kanggo nylametake ...
    Waca liyane
  • Sinau Prediksi Ford Lan GM Bakal Nyusul Tesla Ing 2025

    Pangsa pasar kendaraan listrik Tesla bisa mudhun saka 70% saiki dadi mung 11% ing taun 2025 amarga persaingan sing tambah saka General Motors lan Ford, edisi paling anyar saka klaim studi "Car Wars" Bank of America Merrill Lynch taunan.Miturut penulis riset John M...
    Waca liyane
  • Standar Pangisian Daya Masa Depan kanggo EV Tugas Berat

    Patang taun sawise miwiti gugus tugas babagan ngisi daya kanggo kendaraan komersial, CharIN EV wis ngembangake lan nuduhake solusi global anyar kanggo truk tugas berat lan moda transportasi tugas berat liyane: Sistem Pengisian Megawatt.Luwih saka 300 pengunjung rawuh ing unveling ...
    Waca liyane
  • Inggris mungkasi Hibah Mobil Plug-In Kanggo Mobil Listrik

    Pamrentah wis resmi ngilangi dana £ 1,500 sing wiwitane dirancang kanggo mbantu para pembalap mobil listrik.Hibah Mobil Plug-In (PICG) pungkasane dibatalake 11 taun sawise diluncurake, kanthi Departemen Transportasi (DfT) ngaku "fokus" saiki "ngapikake pilihan ...
    Waca liyane
  • Produsen EV Lan Grup Lingkungan Nyuwun Dhukungan Pamrentah Kanggo Ngisi Daya EV Tugas Berat

    Teknologi anyar kayata kendaraan listrik asring mbutuhake dhukungan umum kanggo nyepetake jurang antarane proyek R&D lan produk komersial sing sregep, lan Tesla lan produsen mobil liyane wis entuk manfaat saka macem-macem subsidi lan insentif saka pemerintah federal, negara bagian lan lokal sajrone pirang-pirang taun.The...
    Waca liyane
  • EU Votes Kanggo Njaga Larangan Penjualan Mobil Gas/Diesel Wiwit 2035

    Ing Juli 2021, Komisi Eropa nerbitake rencana resmi sing nyakup sumber energi sing bisa dianyari, renovasi bangunan, lan larangan sing diusulake kanggo adol mobil anyar sing dilengkapi mesin pembakaran wiwit taun 2035. Strategi ijo kasebut akeh dibahas lan sawetara ekonomi paling gedhe ing eur...
    Waca liyane
  • Luwih saka 750.000 Mobil Listrik Saiki Ing Dalan Inggris

    Luwih saka telung prapat yuta kendaraan listrik saiki wis didaftar kanggo digunakake ing dalan Inggris, miturut tokoh anyar sing diterbitake minggu iki.Data saka Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) nuduhake jumlah total kendaraan ing dalan Inggris wis dadi 40,500,000 sawise tuwuh ...
    Waca liyane