. Pitakonan - Xiamen Joint Tech Co., Ltd.

Pitakonan

1200-375
Apa Manajemen Muatan Lokal?

Manajemen beban lokal ngidini sawetara pangisi daya kanggo nuduhake lan nyebarake daya kanggo panel listrik utawa sirkuit.

Apa bedane antarane pangisi daya cepet lan pangisi daya cerdas?

Ngisi daya cepet mung kalebu nglebokake luwih akeh listrik menyang baterei EV kanthi tingkat sing luwih cepet - kanthi tembung liya, ngisi daya baterei EV luwih cepet.

Pangisian daya cerdas, ngidini pamilik kendaraan, bisnis lan operator jaringan ngontrol jumlah energi EV sing dijupuk saka kothak lan kapan.

Apa bedane AC lan DC?

Ana rong jinis 'bahan bakar' sing bisa digunakake ing mobil listrik.Iki diarani arus bolak-balik (AC) lan daya arus searah (DC).Daya sing teka saka kothak tansah AC.Nanging, baterei, kaya sing ana ing EV sampeyan, mung bisa nyimpen daya minangka DC.Mulane umume piranti elektronik duwe konverter sing dipasang ing plug.Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging saben-saben sampeyan ngisi daya piranti kayata smartphone, plug kasebut bener-bener ngowahi daya AC dadi DC.

Apa bedane Level 2 lan DC Fast Charger?

Ngisi daya level 2 minangka jinis pangisi daya EV sing paling umum.Umume pangisi daya EV kompatibel karo kabeh kendaraan listrik sing didol ing Amerika Serikat.DC Fast Chargers nawakake pangisian daya sing luwih cepet tinimbang ngisi daya Level 2, nanging bisa uga ora kompatibel karo kabeh kendaraan listrik.

Apa stasiun pangisian daya gabungan tahan cuaca?

Ya, peralatan gabungan wis diuji dadi tahan cuaca.Padha bisa tahan nyandhang normal lan luh amarga cahya saben dina kanggo unsur lingkungan lan stabil kanggo kondisi cuaca nemen.

Kepiye cara instalasi peralatan pangisi daya EV?

Instalasi EVSE kudu ditindakake kanthi tuntunan saka ahli listrik utawa insinyur listrik sing wis disertifikasi.Saluran lan kabel mlaku saka panel listrik utama, menyang situs stasiun pangisian daya.Stasiun pangisian daya banjur dipasang miturut spesifikasi pabrikan.

Apa kabel tansah kudu digulung?

Kanggo njaga lingkungan pangisi daya sing aman, disaranake supaya kabel tetep dibungkus ing sirah pangisi daya utawa nggunakake Sistem Manajemen Kabel.