tuv
1
4
5
7

Sapa Kita

Babagan awake dhewe

Solusi SKD Energi Anyar
Panyedhiya.
Cara sing luwih apik kanggo nggawe Nilai!

Joint Tech iki diadegaké ing 2015. Minangka perusahaan dhuwur-tech nasional, kita kurban loro ODM lan layanan OEM kanggo EV Charger, LED Stadium cahya, Parking-lot Light lan Smart Pole.Saiki, kita duwe pelanggan lan mitra saka 35+ negara kaya EDF saka EU lan LSI saka Amerika Serikat, lsp.

 

Minangka perusahaan teknologi dhuwur sing darmabakti kanggo R&D, manufaktur cerdas lan pemasaran solusi ijo energi anyar, kita ngarep-arep bisa menehi kontribusi marang para pelanggan global kanthi menehi solusi energi ijo sing luwih adhedhasar skenario aplikasi tartamtu.

Stasiun Pengisian Komersial

Stasiun Pengisian Komersial

Stasiun Pengisian Residential

Stasiun Pengisian Residential

Tumpukan Pengisian EV

Tumpukan Pengisian EV

Kategori produk

Kita nawakake layanan ODM & OEM, barang rampung & solusi SKD.

Kenapa Pilih Kita?

We offer ODM & OEM servise, rampung apik & bagean SKD.