AC Charging CE/ 22KW
AC charging us/48A(11.5KW)
DC Charging CE120KW

Napa Pilih Kita?

Kita nawakake servis ODM & OEM, bagean apik & SKD.

7KW & 22KW for Europe / up to 48A for US

7KW & 22KW kanggo Eropa / nganti 48A kanggo AS

20KW DC EV Charger CCS2 Standard

20KW DC EV Charger Standar CCS2

120KW DC EV Charger OCPP 1.6J CCS2 Standard

120KW DC EV Charger OCPP 1.6J CCS2 Standar

Babagan Kita

Solusi SKD Energi Anyar
Panyedhiya
Cara Paling Apik kanggo Nggawe Nilai!

Xiamen Joint Tech Co., Ltd. didegake ing 2015, yaiku perusahaan berteknologi tinggi Nasional kanthi kemampuan R&D sing apik kanggo nggawe piranti lunak lan perangkat keras kanggo produk energi sing bening, kayata: stasiun pengisian daya EV; Lampu Industri, pencahayaan ruangan & lampu Surya. Saiki, Joint entuk luwih saka 60 macem-macem paten, kalebu luwih saka 10 paten penemuan (3 saka Amerika Serikat). Amarga pengakuan terus saka para pelanggan global, kita bakal terus-terusan nggawe integrasi konsep utama lan syarat aplikasi adhedhasar adegan lan ngembangake lapangan subdivisi.

Kategori Produk

Kita nawakake layanan ODM & OEM, solusi barang & SKD.