. China JNT-EVD100-30KW-NA Electric Vehicle Commercial DC EV Charger Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

JNT-EVD100-30KW-NA Pengisi Daya Listrik Komersial DC EV Kendaraan Listrik

JNT-EVD100-30KW-NA Pengisi Daya Listrik Komersial DC EV Kendaraan Listrik

Katrangan singkat:

JNT-EVD100-30KW-NA nduweni tampilan layar demek LCD 7-inci kanggo menehi driver proses pangisian daya intuisi - nuduhake instruksi lan umpan balik wektu nyata nalika ngisi daya.


Detail Produk

Tag produk

Stasiun Ngisi Daya Cepet 30kW DC

Kuat, Kompak, Nyaman

Keuntungan JNT-EVD100-30KW-NA

KUWAT

Nganti 30kW kapasitas pangisian daya.

KOMPATIBEL

CCS Tipe 1 plug karo kabel 18ft.

ISO DIPERCOYO

Fungsi optimal ing macem-macem kahanan.

INTERAKSI

Layar LCD 7 inci kanthi antarmuka sing ramah pangguna.

MODULAR

Kanggo layanan pangopènan sing gampang lan murah.

SMART

OCPP 1.6J mbantu sampeyan nyambungake pangisi daya EV menyang awan.

Lembar data JNT-EVD100-30KW-NA

Brosur EVD100-30KW-NA_02_副本

Pengin Sinau Luwih lengkap babagan JNT-EVD100-30KW-NA?

Integrasi solusi pangisian daya EV kanthi efisien kanggo armada lan lokasi multi-unit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.