. China CE Persetujuan 32A 7kw EV Charger Fast Charger Public Electric Vehicle Charging Station karo Ocpp1.6j Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

Persetujuan CE 32A 7kw EV Charger Pengisi Daya Cepat Stasiun Pengisian Kendaraan Listrik Umum dengan Ocpp1.6j

Persetujuan CE 32A 7kw EV Charger Pengisi Daya Cepat Stasiun Pengisian Kendaraan Listrik Umum dengan Ocpp1.6j

Katrangan singkat:

OEM Customized China EV Charging Pile, iku nggunakake sistem anjog ing donya kanggo operasi dipercaya, tingkat Gagal kurang, iku cocok kanggo pilihan pelanggan donya.Perusahaan kita dumunung ing kutha-kutha beradab nasional, lalu lintas trep banget, kahanan geografis lan ekonomi sing unik.We nguber manungsa-oriented, Manufaktur tliti, brainstorming, mbangun sarwa "filosofi bisnis. Manajemen kualitas ketat, layanan sampurna, rega cukup ing donya iku kita ngadeg ing premis saka kompetisi. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita dening website utawa telpon. konsultasi, kita bakal seneng nglayani sampeyan.


  • Daya Output:7 kW, 11 kW, 22 kW
  • Protokol Komunikasi:OCPP 1.6J (kompatibel 2.0)
  • Input saiki:16A, 32A
  • Tegangan Input:230±10% (1 fase), 400±10% (3 fase),
  • RCD:Tipe A+DC6mA
  • IP, IK:IP65, IK08
  • Komunikasi Eksternal:LAN+4G (Opsional)+WIFI (Opsional)
  • Tampilan:Layar LCD 4.3" (Layar Tutul opsional)
  • Ukuran Kabel:350x250x175mm
  • Soket ukuran:350x250x130mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pangisi daya AC EVpangisi daya Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.