. China NA 16a 32a 40a 48a energi anyar tembok gunung stasiun pangisian daya baterei mobil listrik Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

NA 16a 32a 40a 48a stasiun pangisian daya baterei mobil listrik anyar

NA 16a 32a 40a 48a stasiun pangisian daya baterei mobil listrik anyar

Katrangan singkat:

Pangisi daya EVC11 minangka stasiun pangisi daya AC Level 2 sing kasedhiya, sing bisa ngisi kendaraan hibrida listrik utawa plug-in, ngasilake output nganti 48 amps, nyedhiyakake udakara 30 mil sajrone jam.EVC11 nawakake macem-macem aksesoris sing kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan panyebaran unik ing lokasi sampeyan, saka wall mount nganti single, double pedestal mounts.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi:ETL, FCC
  • Tegangan Input:200-240V
  • Rating Output:16A/3.8KW, 32A/7.7KW, 40A/9.6KW, 48A/11.5KW
  • Antarmuka pengisian daya:SAE J1772
  • Komunikasi Internal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Eksternal:LAN (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    Saben unit pangisi daya EV lulus tes laboratorium independen sadurunge dilebokake ing pasar.Stasiun pangisian daya kita disertifikasi kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, lan kabel 18 kaki dadi standar ing kabeh produk.

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC11
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan LAN Standard (Wi-Fi Opsional with Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVPengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV Pengisi Daya EV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.