. China JNT-EVCP2-EU kustomisasi katon max output 22kw pindho soket layar lcd pangisi daya tumpukan Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

JNT-EVCP2-EU tampilan kustomisasi output maksimal 22kw soket ganda layar lcd pangisi daya tumpukan

JNT-EVCP2-EU tampilan kustomisasi output maksimal 22kw soket ganda layar lcd pangisi daya tumpukan

Katrangan singkat:

JNT-EVCP2-EU dirancang kanggo impact maksimum ing lokasi lalu lintas dhuwur, gumunggung tampilan media LCD kegedhen lan mode 3 stasiun pangisian daya.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi: CE
  • Tegangan Input:230±10% (1-fase) utawa 400±10% (3-fase)
  • Daya Output:2*7KW, 2*11kW, 2*22KW
  • Konektor Pengisian:IEC 62196-2 Compliant, Soket T2/ T2S (Plug Opsional)
  • Konektivitas:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Jaringan:Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
  • Otentikasi pangguna:RFID (ISO 14443)
  • Layar LCD:Layar 4.3 inci
  • Detail Produk

    Tag produk

    Siji Pangisi daya, Loro Output

    Nambah pengalaman EV saiki lan ing mangsa ngarep.

    Kuat

    Nganti 22kW kapasitas pangisian daya.

    Kompatibel

    Manut IEC 62196, Soket T2 utawa T2S.

    trep

    Nyetel daya minangka perlu, 32A-16A.

    Nyambung

    Lengkap dengan koneksi LANtivity (Wi-Fi utawa 4G opsional).

    OCPP

    OCPP 1.6J mbantu sampeyannyambung pangisi daya EVmenyang méga.

    Daya tahan

    Rating proteksi IP54 lan IK08, ngidini kanggo njero ruangan utawa njaba ruangan.
     
    JNT - EVCP2
    Standar Regional Standar EU
    Sertifikasi CE
    Spesifikasi Daya
    Rating Input 1-Fase 3-Fase
    230V ± 15% 400V ± 15%
    Rating Output N/A 2 * 11kW / 2 * 32A
    2 * 7kW / 2 * 32A 2 * 22kW / 2 * 32A
    Frekuensi 50 - 60Hz
    Plug Pengisian IEC 62196-2 (Tipe 2)
    Fungsi
    Otentikasi pangguna Otentikasi pangguna
    Jaringan Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    pangayoman
    Kontrol Pengisian IEC 62196-2 Compliant, Soket T2/ T2S (Plug Opsional)
    Kepatuhan Keamanan IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    Multiple Protection UVP, OVP, RCD, SPD, Ground Fault Protection, OCP, OTP, Control Pilot Fault Protection
    RCD Tipe A+DC6mA
    Lingkungan
    Ing njero ruangan & njaba IK08 & IP54
    Suhu operasi -30˚C ~ 50˚C
    Kelembapan Nganti 95% non-kondensasi
    Dimensi produk 424,6 X 220 X 1200 mm

    Sinau babagan Pos Pengisian Daya EV Output Ganda AC

    Tertarik sinau luwih lengkap babagan solusi pangisian daya Joint kalebu EVCP2 dual-port cepet?Hubungi perwakilan sales gabungan dina iki!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.