. China JNT-EVCP1-EU baja galvanis siji pangisi daya loro soket output ev stasiun pangisi daya pilar ngadeg Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

JNT-EVCP1-EU baja galvanis siji pengisi daya loro soket output ev stasiun pengisi daya pilar stand

JNT-EVCP1-EU baja galvanis siji pengisi daya loro soket output ev stasiun pengisi daya pilar stand

Katrangan singkat:

JNT-EVCP1-EU dirancang minangka solusi loro-ing-siji kanggo narik kawigaten lan narik kawigaten para pembalap.Cocog kanggo eceran, perhotelan, toko, lan lokasi lalu lintas liyane, ngidini lokasi sampeyan ngisi daya kanthi maksimal!


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi: CE
  • Tegangan Input:230±10% (1-fase) utawa 400±10% (3-fase)
  • Daya Output:2*7KW, 2*22KW
  • Konektor Pengisian:Soket T2 / T2S
  • Konektivitas:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Jaringan:Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
  • Otentikasi pangguna:RFID (ISO 14443)
  • Layar LCD:Layar 4.3" Kab
  • Detail Produk

    Tag produk

    Siji Pangisi daya, Loro Output

    Nambah pengalaman EV saiki lan ing mangsa ngarep.

    Keuntungan JNT-EVCP1-EU

    KUWAT
    Nganti 22kW kapasitas pangisian daya.
    SAMBUNG
    Lengkap karo konektivitas LAN (Wi-Fi utawa 4G opsional).
    KOMPATIBEL
    Soket IEC 62196, T2 utawa T2S.
    OCPP
    OCPP 1.6J mbantu sampeyannyambung pangisi daya EVmenyang méga.
    NYAMAN
    Nyetel daya minangka perlu, 32A-16A.
    DURABILITY
    Rating proteksi IP54 lan IK08, ngidini kanggo njero ruangan utawa njaba ruangan.

    Lembar data JNT-EVCP1-EU

     

    JNT - EVCP1
    Standar Regional Standar EU
    Sertifikasi CE
    Spesifikasi Daya
    Rating Input 1-Fase 3-Fase
    230V ± 15% 400V ± 15%
    Rating Output N/A 2 * 11kW / 2 * 32A
    2 * 7kW / 2 * 32A 2 * 22kW / 2 * 32A
    Frekuensi 50 - 60Hz
    Plug Pengisian IEC 62196-2 (Tipe 2)
    Fungsi
    Otentikasi pangguna Otentikasi pangguna
    Jaringan Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    pangayoman
    Kontrol Pengisian IEC 62196-2 Compliant, Soket T2/ T2S (Plug Opsional)
    Kepatuhan Keamanan IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    Multiple Protection UVP, OVP, RCD, SPD, Ground Fault Protection, OCP, OTP, Control Pilot Fault Protection
    RCD Tipe A+DC6mA
    Lingkungan
    Ing njero ruangan & njaba IK08 & IP54
    Suhu operasi -30˚C ~ 50˚C
    Kelembapan Nganti 95% non-kondensasi
    Dimensi produk 424,6 X 220 X 1200 mm

    Siap ngerteni luwih akeh?

    Tertarik sinau luwih lengkap babagan solusi pangisian daya Joint kalebu EVCP1 dual-port cepet?Hubungi perwakilan sales gabungan dina iki!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.