. China EU anti banyu evse kertu rfid 1phase 3phase jinis 2 plug stasiun pangisian daya Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

EU waterproof evse rfid card 1phase 3phase type 2 plug charging station

EU waterproof evse rfid card 1phase 3phase type 2 plug charging station

Katrangan singkat:

Stasiun pangisian daya kendaraan listrik komersial (EV) EVC10 dirancang kanthi nggunakake teknologi hardware canggih supaya aman lan dipercaya, nalika nawakake pengalaman pangisian daya premium sing ramah pangguna.Kita nguji kanthi ketat kabeh produk kanggo mesthekake yen ora kuwat lan dibangun kanggo nahan unsur kasebut.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi: CE
  • Tegangan Input:230±10%(1-fase) utawa 400±10%(3-fase)
  • Rating Output:7KW, 11KW, 22KW
  • Antarmuka pengisian daya:IEC 62196-2, Tipe2 Plug
  • Komunikasi Eksternal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Internal:LAN (opsional) + 4G (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)
  • Kontrol pengisian:Plug & Play / RFID (ISO14443)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Layar LCD:Layar 4.3" Kab
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    Kanggo nggawe regane tambahan kanggo konsumen yaiku filosofi perusahaan;panuku sing saya tambah akeh yaiku ngejar Top Quality China 10 / 16A Portable Charger Box kanggo Pengisian Kendaraan Listrik kanthi Standar Outlet Tipe 1, Kita uga wis dadi pabrik OEM sing ditunjuk kanggo sawetara merek barang dagangan sing misuwur ing donya.Sugeng rawuh kanggo ngobrol karo kita kanggo negosiasi lan kerjasama liyane.

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC10
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVstasiun pengisian (2) stasiun pengisian (3) stasiun pengisian (4) stasiun pengisian (6) stasiun pengisian (5) stasiun pengisian (7) stasiun pengisian (8) stasiun pengisian (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.