. China 7kw EV Kluwarga Pangisi daya Kabel karo TUV Ce RoHS Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

7kw EV Rumah Tangga Pengisian Kabel Charger karo TUV Ce RoHS

7kw EV Rumah Tangga Pengisian Kabel Charger karo TUV Ce RoHS

Katrangan singkat:

Didhukung dening klompok IT sing dikembangake lan spesialis, kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis babagan layanan pra-sales & sawise-sales kanggo Pangiriman Rapid kanggo China IEC 62196-2 Stasiun Pengisian Tembok Mobil Listrik kanthi Plug Tipe 2 7kw, Menerima organisasi sing kepincut kanggo kerja sama karo kita, kita Mirit maju kanggo entuk kasempatan kanggo nggarap organisasi ing saindhenging donya kanggo wutah bebarengan lan sukses bebarengan.


  • Daya Output:7 kW, 11 kW, 22 kW
  • Protokol Komunikasi:OCPP 1.6J (kompatibel 2.0)
  • Input saiki:16A, 32A
  • Tegangan Input:230±10% (1 fase), 400±10% (3 fase),
  • RCD:Tipe A+DC6mA
  • IP, IK:IP65, IK08
  • Komunikasi Eksternal:LAN+4G (Opsional)+WIFI (Opsional)
  • Tampilan:Layar LCD 4.3" (Layar Tutul opsional)
  • Ukuran Kabel:350x250x175mm
  • Soket ukuran:350x250x130mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EVPangisi daya AC EV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.