. China NA standar jinis 1 plug pangisi daya EV Pabrik stasiun pangisian daya kanggo omah Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

NA standar jinis 1 plug pangisi daya EV nggawe stasiun pangisian daya kanggo ngarep

NA standar jinis 1 plug pangisi daya EV nggawe stasiun pangisian daya kanggo ngarep

Katrangan singkat:

EVC11 dirancang kanggo serbaguna.Fleksibilitas kasebut ditampilake liwat kemampuan manajemen energi sing cerdas, opsi penyebaran ing arus pangisian daya variabel ing antarane 48A lan 16A, lan akeh pilihan pemasangan.Bisa dipasang ing tembok, ing pedestal minangka unit siji, utawa pedestal dual lan malah minangka bagéan saka solusi pangisi daya seluler.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi:ETL, FCC
  • Tegangan Input:200-240V
  • Tegangan Input:16A/3.8KW, 32A/7.7KW, 40A/9.6KW, 48A/11.5KW
  • Antarmuka pengisian daya:SAE J1772
  • Komunikasi Internal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Eksternal:LAN (opsional) + 4G (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)
  • Kontrol pengisian:Plug & Play / RFID (ISO14443)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC11
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan LAN Standard (Wi-Fi Opsional with Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVEVC11详情页 (2) EVC11详情页 (3) EVC11详情页 (4) EVC11详情页 (5) EVC11详情页 (6) EVC11详情页 (7) EVC11详情页 (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.