. China Wallbox Type 2 16A 7kw One Phase EV Charging Point EV Charger kanggo Kendaraan Listrik Smart Charging Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

Wallbox Tipe 2 16A 7kw Satu Fase EV Titik Pengisian Pengisi Daya EV untuk Kendaraan Listrik Pengisian Cerdas

Wallbox Tipe 2 16A 7kw Satu Fase EV Titik Pengisian Pengisi Daya EV untuk Kendaraan Listrik Pengisian Cerdas

Katrangan singkat:

EVC10 dirancang kanggo bisnis.Ngirim kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe pangisian daya EV gampang, dipercaya lan hemat biaya.Solusi pangisian daya EV komersial kasedhiya ing papat tingkat daya (16a, 32A, 40A, lan 48A).OCPP ngidini sampeyan ngontrol stasiun saka dashboard sing gampang digunakake, pangguna kanthi cepet lan nyetel rega ngisi daya.


  • Daya Output:7 kW, 11 kW, 22 kW
  • Protokol Komunikasi:OCPP 1.6J (kompatibel 2.0)
  • Input saiki:16A, 32A
  • Tegangan Input:230±10% (1 fase), 400±10% (3 fase),
  • RCD:Tipe A+DC6mA
  • IP, IK:IP65, IK08
  • Komunikasi Eksternal:LAN+4G (Opsional)+WIFI (Opsional)
  • Tampilan:Layar LCD 4.3" (Layar Tutul opsional)
  • Ukuran Kabel:350x250x175mm
  • Soket ukuran:350x250x130mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pengisian tumpukan pangisi daya Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV Pangisi daya AC EV


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.