. China NA Pabrik Profesional kanggo China SAE J1772 Level 2 Switchable Reserve EV Charger Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

Pabrik Profesional NA kanggo China SAE J1772 Level 2 Switchable Reserve EV Charger

Pabrik Profesional NA kanggo China SAE J1772 Level 2 Switchable Reserve EV Charger

Katrangan singkat:

Gunung pengunci EVC11 njamin instalasi stasiun pangisian daya Model 3 sing aman, ing njero ruangan lan njaba.Kangge, EVC11 dirancang kanggo kabeh kahanan cuaca, lan CE certified lan dites kanggo safety lan kekiatan.Kanthi ngisi daya output nganti 22KW, luwih sithik wektu ngenteni baterei kendaraan listrik diisi lan luwih akeh wektu kanggo nikmati drive.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi: CE
  • Tegangan Input:230±10%(1-fase) utawa 400±10%(3-fase)
  • Daya Output:7KW, 11KW, 22KW
  • Antarmuka pengisian daya:IEC 62196-2, Tipe2 Plug
  • Komunikasi Internal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Eksternal:LAN (opsional) + Wi-Fi (opsional)
  • Kontrol pengisian:Plug & Play / RFID (ISO14443)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    Kita uga nampilake produk utawa layanan sumber lan produk lan layanan konsolidasi penerbangan.Kita duwe fasilitas manufaktur lan papan sumber kerja.Kita bisa kanthi gampang nyedhiyakake sampeyan meh kabeh jinis produk utawa layanan sing disambungake menyang macem-macem item kanggo Pabrik Profesional kanggo China SAE J1772 Level 2 Switchable Reserve EV Charger, "Ganti sing luwih apik!"yaiku slogan kita, sing tegese "Gobe sing luwih apik wis ana ing ngarep, mula ayo padha seneng-seneng!"Ganti dadi luwih apik!

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC11
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan LAN Standard (Wi-Fi Opsional with Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVEVC11详情页 (1) EVC11详情页 (2) EVC11详情页 (3) EVC11详情页 (4) EVC11详情页 (5) EVC11详情页 (6) EVC11详情页 (7) EVC11详情页 (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.