. China NA omah 48a 240v mobil listrik ev tingkat 2 stasiun pangisian daya ngarep Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

NA omah 48a 240v mobil listrik ev tingkat 2 stasiun daya ngarep

NA omah 48a 240v mobil listrik ev tingkat 2 stasiun daya ngarep

Katrangan singkat:

Pabrik paling laris US Type 1 EV Home Level 2 Charger, Stasiun Pengisian EV, We welcome kesempatan kanggo nindakake bisnis karo sampeyan lan ngarep-arep kanggo seneng-seneng ing masang rincian liyane kita item.Kualitas sing apik banget, rega sing kompetitif, pangiriman tepat waktu lan layanan sing bisa dipercaya bisa dijamin.Kanggo pitakonan luwih sampeyan kudu ora ragu-ragu hubungi kita.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi:ETL, FCC
  • Tegangan Input:200-240V
  • Rating Output:16A/3.8KW, 32A/7.7KW, 40A/9.6KW, 48A/11.5KW
  • Antarmuka pengisian daya:SAE J1772, Tipe 1 Plug
  • Komunikasi Internal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Eksternal:LAN (opsional) + 4G (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)
  • Kontrol pengisian:Plug & Play / RFID (ISO14443)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    peralatan ell-run, tenaga kerja revenue qualified, lan perusahaan sawise-sales unggul;Kita uga wis dadi wong sing ditresnani, sapa wae sing tetep entuk manfaat organisasi "penyatuan, tekad, toleransi" kanggo Pabrik paling laris EV Stasiun Pengisian Daya Wall-Mounted Wallbox EV Charger Point 40A, Yen sampeyan nggoleki sing dhuwur kualitas, pangiriman cepet, paling mung sawise pitulungan lan supplier Nilai apik ing China kanggo sambungan organisasi long-term, kita bakal dadi pilihan paling efektif.

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC11
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan LAN Standard (Wi-Fi Opsional with Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVEVC11详情页 (1) EVC11详情页 (2) EVC11详情页 (3) EVC11详情页 (4) EVC11详情页 (5) EVC11详情页 (6) EVC11详情页 (7) EVC11详情页 (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.