. Pabrik China EU langsung IK08 & IP54 AC type2 plug stasiun pangisian daya mobil listrik Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

Pabrik EU langsung IK08 & IP54 AC type2 plug stasiun pengisian mobil listrik

Pabrik EU langsung IK08 & IP54 AC type2 plug stasiun pengisian mobil listrik

Katrangan singkat:

EVC10-EU dilengkapi konektor Type2 standar (IEC62196) sing bisa ngisi daya kendaraan listrik ing dalan.Stasiun pangisian daya EVC10 kadhaptar CE, nyukupi syarat ketat organisasi standar keamanan sing unggul.EVC10 kasedhiya ing konfigurasi tembok utawa pedestal gunung lan ndhukung standar 5 utawa 8 dawa kabel meter.


  • Sampel:Nyokong
  • Kustomisasi:Nyokong
  • Sertifikasi: CE
  • Tegangan Input:230±10%(1-phase) utawa 400±10%(3-phase)
  • Daya Output:7KW, 11KW, 22KW
  • Antarmuka pengisian daya:IEC 62196-2, Tipe2 Plug
  • Komunikasi Internal:OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)
  • Komunikasi Eksternal:LAN (opsional) + 4G (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)
  • Kontrol pengisian:Plug & Play / RFID (ISO14443)
  • Panjang kabel:18ft (25ft kabel pangisi daya opsional)
  • Layar LCD:Layar 4.3 inci
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    Kita wis komitmen kanggo nyedhiyakake rega sing kompetitif, produk lan solusi sing apik banget, bebarengan karo pangiriman cepet kanggo Pabrik langsung China Type1 16A- 50A 250V AC Type1 Pengisi Daya Mobil Listrik American Standard Evse EV Car Charging Cable Type 1, Adhering kanggo prinsip bisnis kaluwihan bebarengan, kita saiki wis menang reputasi apik ing kupeng kita para panuku amarga kita perusahaan paling apik, kualitas barang lan kisaran rega competitive.We warmly welcome para panuku saka ngarep lan jaban rangkah kanggo kerjo bareng karo kita kanggo asil umum.

    Spesifikasi Produk

    JNT - EVC10
    Standar Regional
    Standar Regional Standar NA Standar EU
    Spesifikasi Daya
    Tegangan 208–240Vac 230Vac ± 10% (Fase Tunggal) 400Vac ± 10% (Telung fase)
    Daya / Ampere    3,5 kW / 16A - 11 kW / 16A
    7 kW / 32A 7 kW / 32A 22 kW / 32A
    10 kW / 40A - -
    11,5 kW / 48A - -
    Frekuensi 50-60Hz 50-60Hz 50-60Hz
    Fungsi
    Otentikasi pangguna RFID (ISO 14443)
    Jaringan Standar LAN (4G utawa Wi-Fi Opsional kanthi Surcharge)
    Konektivitas OCPP 1.6 J
    Proteksi & Standar
    Sertifikat ETL & FCC CE (TUV)
    Antarmuka Pangisian Daya SAE J1772, Tipe 1 Plug IEC 62196-2, Soket utawa Plug Tipe 2
    Kepatuhan Keamanan UL2594 , UL2231-1/-2 IEC 61851-1, IEC 61851-21-2
    RCD CCID 20 Tipe A + DC 6mA
    Multiple Protection UVP , OVP , RCD , SPD , Ground Fault Protection , OCP , OTP , Control Pilot Fault Protection
    lingkungan
    Suhu operasi -22°F nganti 122°F -30°C ~ 50°C
    Ing njero ruangan / njaba IK08, Tipe 3 enclosure IK08 & IP54
    Kelembapan relatif Nganti 95% non-kondensasi
    Dawane kabel 18ft (5m) Standard, 25ft (7m) Opsional karo Surcharge

    Detail Produk

    Pangisi daya AC EVstasiun pengisian (2) stasiun pengisian (3) stasiun pengisian (4) stasiun pengisian (5) stasiun pengisian (6) stasiun pengisian (7) stasiun pengisian (8) stasiun pengisian (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.