. China High Quality kanggo Mode 3 32A Single Phase 3phase EV Stasiun Pengisian Pabrik lan Pabrik |Teknik Bersama

Kualitas Tinggi kanggo Mode 3 32A Stasiun Pengisian EV Fase Tunggal 3fase

Kualitas Tinggi kanggo Mode 3 32A Stasiun Pengisian EV Fase Tunggal 3fase

Katrangan singkat:

Kualitas Tinggi kanggo Produsen Stasiun Pengisian EV China, Stasiun Pengisian Daya EV Tipe2 Tipe1, Mesthi wae obyek kasebut dadi penasaran kanggo sampeyan, priksa manawa sampeyan ngidini sampeyan ngerti.Kita bakal seneng menehi kutipan babagan nampa spesifikasi lengkap.Kita duwe insinyur R&D profesional khusus kanggo ketemu karo apa wae sing dibutuhake, Kita ngarep-arep nampa pitakon sampeyan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan ing mangsa ngarep.Sugeng rawuh ing organisasi kita.


  • Daya Output:7 kW, 11 kW, 22 kW
  • Protokol Komunikasi:OCPP 1.6J (kompatibel 2.0)
  • Input saiki:16A, 32A
  • Tegangan Input:230±10% (1 fase), 400±10% (3 fase),
  • RCD:Tipe A+DC6mA
  • IP, IK:IP65, IK08
  • Komunikasi Eksternal:LAN+4G (Opsional)+WIFI (Opsional)
  • Tampilan:Layar LCD 4.3" (Layar Tutul opsional)
  • Ukuran Kabel:350x250x175mm
  • Soket ukuran:350x250x130mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kita duwe alat canggih.Barang-barang kita diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris lan liya-liyane, nikmati posisi sing paling apik ing antarane konsumen kanggo Kualitas Tinggi kanggo Mode China 3 32A Stasiun Pengisian EV Fase Tunggal 3phase, Kita wis nyoba njaluk kerjasama sing akeh karo klien sing tulus, entuk merek anyar ngindhuksi kamulyan karo pelanggan lan partners strategis.

    Pengisi Daya EV Tipe 2 16A 11kw kanggo Ngisi Daya Kendaraan Listrik

    Seri JNT-EVC10

    Jeneng Model EVC10-07C1S EVC10-07C1C EVC10-22C1S EVC10-22C1C
    Tegangan Input

    230 ± 10% (1 fase)

    400±10% (3 fase)

    Frekuensi

    50Hz

    Input Saiki 32A
    Output Saiki 32A
    Otentikasi pangguna

    RFID (ISO 14443)

    njaba

    LAN (opsional) + 4G (opsional) utawa Wi-Fi (opsional)

    Internal

    OCPP 1.6 JSON (kompatibel OCPP 2.0)

    Suhu operasi

    -22˚F~122˚F(-30˚C~50˚C)

    Kelembapan

    Maks.95% RH

    Altitude

    ≦ 2000m

    Tingkat IP

    IP65 kanggo kothak

    Metode Cooling

    Pendinginan Alami

    Ukuran (WxDxH)

    350x250x175mm

    350x250x130mm

    350x250x175mm

    350x250x130mm

    Outlet Pengisian Daya

    Satu soket Pengisian

    "kabel charging 5m kab Satu soket Pengisian "kabel charging 5m kab
    CCID

    Tipe A + DC6mA

    Multiple Protection

    Swara saiki, Under voltase, Swara voltase, Sisa saiki, pangayoman surge,
    Sirkuit cendhak, Swara suhu, Ground fault, Proteksi bocor saiki

    Sertifikat

    IEC 61851-1, IEC61851-21-2

    Safety

    CE

    Sertifikat Wireless

    RED

    Antarmuka Pangisian Daya

    IEC 62196-2, Tipe 2 Plug

    Desain paling kompak ing pasar kanthi kinerja paling dhuwur, sistem pangisian daya cerdas kanggo kendharaan plug-in, dirancang kanggo lokasi pangisi daya semi umum lan bisnis.Gampang kanggo nginstal, gampang kanggo nggunakake lan gampang kanggo seneng.

    Iki minangka desain generasi kapindho sing anyar lan luwih apik, sing kalebu proteksi bocor internal.Sing nggawe instalasi luwih gampang lan luwih ekonomis.Pangisi daya nyambungake karo platform manajemen, sing ndadekake pinter lan ngidini akses akeh pangguna kanthi kertu RFID utawa aplikasi seluler Wallbox sing prasaja.

    Layanan dhukungan pribadi: Ukuran 350x250x175mm.4.3″ layar ora tutul kanthi antarmuka khusus lan daya pangisi daya sing bisa diatur saka tampilan.Bisa nyiyapake nganti patang jadwal ngisi daya sing beda-beda supaya pas karo biaya energi sing luwih murah.

    Pengisi Daya EV Tipe 2 16A 11kw kanggo Ngisi Daya Kendaraan Listrik1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.